Elviria

Elviria is een mooi, groen en levendig gebied even ten oosten van Marbella. Het gebied bestaat uit enkele woonkernen en spreidt zich uit vanaf het strand tot aan la Mairena van noord naar zuid en van el Rosario/Ricmar tot Hacienda las Chapas oost naar west.

De belangrijkste woonkernen zijn het gebied aan het strand, het gebied rond Santa Maria golf en het originele Elviria; las cumbres met zijn kleine dorpskern. Elviria heeft twee winkelcentra, het gebied rond de avenida las Cumbres en het centro comercial Elviria. Er zijn drie supermarkten; de Opencor supermarkt, Supersol en Mercadona.

Het gebied is rijk aan barretjes en restaurants. Aan het strand is Nikki Beach een absolute trekpleister met zijn feesten op zondag en de mogelijkheden tot lunch en diner. The Beach House ligt ook aan het strand en staat bekend om zijn verfijnde keuken en gezellige beachbar.

De grootste publiekstrekker van Elviria is zonder twijfel zijn strand of beter gezegd stranden. Het zandstrand strekt zich uit van Elviria helemaal tot aan Marbella een totale afstand van acht kilometer onafgebroken strand. Sportmogelijkheden zijn er ten over. Naast zijn twee golfbanen zijn er een tennisclub, voetbalclub en bowlsvereniging. De golfbanen in Elviria zijn de Santa Maria 18 holes golf club en de 9 holes Greenlife golf baan.

Er zijn vijf scholen in Elviria waaronder twee internationale prive scholen, twee spaanse prive scholen en een publieke school. De duitse school in la Mairena het Hoffmann college trekt veel leerlingen van alle nationaliteiten en staat hoog aangeschreven. Ook het Ecos college en het Alborán college staan hoog in de pikorde van prive opleidingen in marbella. Dan is er ook nog het English International college en het collegio Platero.

Receive properties by mail

Copyright 2010 Home Exposure Marbella
Website designed by Aqua Creative
Powered by IT-Design