El Rosario

El Rosario is een aantrekkelijk gebied zo’n 5 kilometer ten oosten van Marbella. Het is een rustig villagebied op een licht glooiende heuvel die vanaf het strand omhoog klimt. Het gebied is erg groen en ruim opgezet. Pijnbomen en kurkeiken sieren de straten en percelen en de bewoners hebben daar in hun netjes bijgehouden tuinen vele mooie boom en plantensoorten aan toegevoegd wat het geheel op sommige plekken zelfs een tropische uitstraling geeft.

Omdat het gebied verschillende internationale scholen heeft woont er in El Rosario een fijne internationale mix van mensen, er wonen Spanjaarden, Engelsen, Duitsers, Nederlanders, Zweden, Noren, Belgen en nog veel meer verschillende nationaliteiten.

Er zijn in El Rosario verschillende winkels, waaronder een Supersol supermarkt en een Opencor supermarkt. Verder heeft het gebied verscheidene restaurants en bars. Alles is geconcentreerd bij de ingang van het gebied waar een commercieel centrum aanwezig is. In het commerciele centrum van el Rosario vindt u een duitse bakkerij, een cafetaria, een tijdschriften winkel, een supermarkt, restaurant el quijote, een italiaans restaurants en nog enkele service gerichte bedrijven. Het meest bekende restaurant is het restaurant el Quijote.

De stranden bij el Rosario zijn subliem en slechts het gebied Costabella scheidt El Rosario van het strand. Het strand staat bekend als een van de beste in de omgeving. Het gebied heeft zoals eerder genoemd verschillende internationale scholen. Het English International College is waarschijnlijk het meest bekende college, maar het gebied biedt ook het collegio Alboran en nog een andere internationale school.

Receive properties by mail

Copyright 2010 Home Exposure Marbella
Website designed by Aqua Creative
Powered by IT-Design